Sosialt program

Norsk Bridgefestival handler ikke bare om bridge - det skal også være den store møteplassen for alle bridgespillere. Derfor forsøker vi å legge til rette for andre arrangement enn bridgeturneringer underveis i festivalen. I tillegg til arrangementene som listes opp nedenfor hender det at vi gjør ting på kort varsel i tillegg.

 • Bridgefest
  Søndag kveld fra kl 18 (mellom mixturneringene) slår vi på stortromma og feirer oss selv! Det blir grillbuffet, musikkbingo, utdeling av årets bridgeildsjel og god stemning med DJ Pus. 
   
 • Quiz
  To ganger i løpet av festivalen arrangerer vi quiz. Test din allmennskap sammen med gode venner. Tidspunkt for quiz vil være lørdag kveld og onsdag kveld, kl 21:30 i rundbaren på hotellet.
  Full pub-quiz med 40 spørsmål. 
  Maks 5 på laget. 10kr per spiller. Hele premiepotten går til vinnerlaget. 
  Quizmaster: Margrethe Lindquist. 
   
 • Sosialt arrangement Bridge for Alle
  De som deltar på Bridge for Alle delen av festivalen får tilbud om et eget sosialt arrangement med middag tirsdag kveld i Hamsunsalen kl 20:30. Vi gjentar fjorårets suksess med samme trubadur og garantert god stemning. Meny: Stekt entrecôte av kalv med rødvinssaus, sesongens grønnsaker og løkringer, serveres med pommes frites. 

 • Juniorgolf med pizza
  Onsdag kveld inviteres alle juniorer til pizza og et slag minigolf etter at premieutdelingen er ferdig.